Terug naar overzichtDe toekomst van het boekhouden? Accounting Intelligence: putting advice first in accounting.

17/5/2017
 
Het motto van WinBooks is tijd te winnen die elke ondernemer, kmo of fiduciaire zal kunnen investeren in de kernactiviteiten van zijn beroep.
 
Waarom innovatie en jarenlange ervaring de perfecte sleutel zijn voor succes! Ontdek hoe WinBooks de accountant helpt om zijn werk efficiënter te organiseren en de dienstverlening naar zijn klanten verder kan verbeteren!
 
Wij wensen jullie uit te nodigen voor een evenement waarbij we de toekomst van WinBooks en Accounting Intelligence zullen presenteren. 
 
Hoe kan uw accountantskantoor optimaal gebruik maken van alle digitale mogelijkheden?
Aan de hand van een praktijkgetuigenis ontdekt u alle aspecten en voordelen van het online boekhouden, maar wordt u ook gewezen op de valkuilen, zodat u goed geïnformeerd de digitale stap kunt zetten.
 
Iedereen is welkom!
Voor het boekhoud- & accountancy kantoor dat op zoek is naar toegevoegde waarde.
Advies komt op de eerste plaats. WinBooks stelt geen radicale verandering voor in de manier van werken. Het zorgt ervoor dat kantoren de keuze hebben om in verschillende stappen over te gaan tot een volledig digitaal kantoor.
 
Wanneer en waar?
Beide evenementen starten om 16 u. Een uitgebreide agenda en locatiegegevens kan men terugvinden op www.accountingintelligence.be
 
01/06 Gent: Kasteel van Zwijnaarde, een oase van rust met een prachtig golfterrein
08/06 Antwerpen: Salons van Edel, een modern kasteel omgeven door helderblauwe meren
 
 
Meer informatie kan men hier vinden.