Terug naar overzichtBDO kiest voor CodaBox: “De digitalisering zal een enorme impact hebben en BDO wil klaar zijn voor deze (r)evolutie”

17/5/2017
                                                     

 

BDO, een advieskantoor gespecialiseerd in financiële, fiscale, juridische en operationele dienstverlening, heeft recent gekozen voor CodaBox. Het is een “natuurlijke” keuze voor deze onderneming, die ervan overtuigd is dat de digitalisering een revolutie betekent voor de Accountant.

Het advieskantoor BDO heeft besloten om zijn werking verder te digitaliseren en te automatiseren. BDO heeft daarbij gekozen voor ons, omdat het zich bewust is van de meerwaarde die CodaBox kan bieden met de diensten van vandaag en die van morgen.

We zijn ervan overtuigd dat de digitalisering een enorme impact zal hebben op het beroep, de manier van werken en de taken van de Accountant”, zegt Dirk Vandendaele. “BDO wil klaar zijn voor deze (r)evolutie ... en wij nemen daarvoor de nodige maatregelen”. Het feit dat CodaBox zowel bestanden van banken als die van sociale secretariaten kan leveren, was een beslissende factor voor BDO, evenals de compatibiliteit van de diensten van CodaBox met de meeste software op de markt.

De tijdwinst als gevolg van de digitalisering “stelt ons in staat om ons te concentreren op het (gespecialiseerd) advieswerk en om de echte ondernemersadviseur te zijn”, laat BDO verder nog weten.

Met meer dan 67 000 partners en werknemers in meer dan 155 landen biedt BDO een sterk netwerk van deskundigen gespecialiseerd in financieel, fiscaal, juridisch en operationeel advies voor zowel kmo’s, de publieke sector als voor grote multinationals.

Wij zijn erg trots dat de Belgische tak van deze groep ons zijn vertrouwen schenkt om hen bij te staan op hun pad naar dematerialisatie.

Het CodaBox-team