Terug naar overzicht“ZERO-touch” accounting met Yuki, het kan.

4/5/2017
Wist je dat... er vorige maand een Yuki partner in geslaagd is om méér dan 70% van zijn boekingen automatisch te laten verlopen? Dit wil zeggen doorgeboekt, écht automatisch dus... de 100% komt hierdoor steeds dichter in de buurt. Dit bewijst nog maar eens dat het Yuki concept wel degelijk werkt.
 
Wil jij ook meer te weten komen over hoe je een ideale digitale administratie kan voeren in de cloud? Schrijf je dan in voor (één van) de komende Yuki & Silverfin seminaries. Ontdek hoe het connected accounting framework van Silverfin en de robotiserende cloud software van Yuki jouw kantoor naar een nog hoger niveau kunnen tillen.
 
Schrijf je snel in voor een van de seminaries in jouw buurt en ontdek hoe ook jij dankzij Yuki en Silverfin meer tijd overhoudt voor zaken die er echt toe doen!
 
Voor wie?
Deze seminaries worden georganiseerd voor boekhoud- & accountancy kantoren. Dit zodat ook jullie kunnen leren hoe in jullie kantoor de digitale transformatie vlot zijn weg kan vinden en een positief effect kan creëren voor jouw kantoor, medewerkers én klanten.
 
Wanneer en waar?
Al de seminaries vangen aan om 17.30u.
Schrijf je hier in!