Terug naar overzicht



CodaBox ondertekent een nieuw partnerschap met Europabank en Triodos Bank

21/4/2017

CodaBox is verheugd vandaag Europabank én Triodos Bank tot zijn partners te mogen rekenen.Uw klanten hebben een bankrekening bij Triodos? Goed nieuws: vanaf nu kunnen wij ook hun CODA-bestanden aan u leveren. En dit zal weldra ook mogelijk zal zijn voor de klanten van Europabank.

Al meer dan 50 jaar biedt het Belgische Europabank – nu als onderdeel van de Groep Crelan – een specifiek producten- en dienstengamma. Het staat het best bekend als specialist in consumentenkrediet, terwijl handelaars Europabank vooral kennen als verwerker van transacties met de betaalkaarten Visa en MasterCard.  

Triodos Bank, die bijna 25 jaar in België actief is, telt vandaag meer dan 66.000 klanten in België. Triodos Bank, een onafhankelijke bank die bewust niet beursgenoteerd is, wil een positieve impact hebben op de wereld waarin wij leven. Haar missie bestaat erin haar activiteiten van bankier uit te oefenen op een transparante en duurzame manier. 
Dat is dan ook de reden waarom Triodos volop inzet op de financiering van organisaties en bedrijven die ondernemen met respect voor mens en milieu. En dit dankzij het geld dat de spaarders aan de bank toevertrouwen.

Wij zijn bijzonder blij met het nieuwe partnerschap dat CodaBox met Triodos Bank en Europabank is aangegaan. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen nu ook de klanten van Triodos en Europabank genieten van de diensten van CodaBox: CODA-bestanden kunnen nu automatisch tussen hen en hun boekhouders worden overgedragen. 

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@codabox.com.