Terug naar overzichtTeamleader & Billit slaan de handen in elkaar!

12/1/2017

 

Efficiënter werken, spreekt dit u aan? Ons alvast wel! Vanaf nu hoeven facturen slechts op één plek beheerd te worden - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!

Met de nieuwe integratie tussen Teamleader en Billit worden facturen automatisch gesynchroniseerd tussen beide platformen. Op die manier worden alle facturen meteen beschikbaar voor de boekhouder. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd en met de betalingscontrole van Billit worden facturen voortaan direct opgevolgd. Een tweezijdige integratie dus.

Zo wint niet alleen de ondernemer tijd. De boekhouder wordt ook meteen betrokken.

 

Wat is Billit?

Billit is de digitale brug tussen ondernemer en boekhouder - noem het gerust uw digitale assistent. Het platform maakt gebruik van de e-factuur voor zowel inkomende als uitgaande facturen. Deze e-facturen kunnen vervolgens rechtstreeks geïmporteerd worden in de boekhoudsoftware van de boekhouder. Alle boekhoudsoftware die de e-fff standaard ondersteunen zijn compatibel met Billit.

 

Wat zeggen de klanten?

"Dankzij de snelle & vlotte integratie met Teamleader en Billit kan ik steeds in een oogopslag zien wat er buiten gaat en wat er binnenkomt. Niet alleen als ondernemer is dit tijdswinst, ook onze boekhouder wint erbij. Een win-winsituatie dus!"

Wannes Vanspranghe & Thijs Morlion, CEO & COO Around.media

 

"Ik gebruikte reeds Teamleader voor ik Billit leerde kennen en ik dacht dat ik al mijn klanten, leveranciers en facturen manueel moest dupliceren. Iedere aanpassing die ik in Billit doe, is automatisch ook zichtbaar in Teamleader en vice versa. Ik ben geen IT-specialist, maar toch was de koppeling heel eenvoudig om op te zetten. Geweldig om nu wekelijks zoveel tijd te besparen!"

Stijn D'hondt, zaakvoerder Pinscher

 

"Administratief werk zie ik als tijdsverlies. Dankzij de gemakkelijke koppeling tussen Billit & Teamleader is het alsof beide systemen samenkomen in één centrale applicatie, waar mijn boekhouder altijd toegang heeft tot mijn data. One version of the truth!"

Dieter D'hondt, zaakvoerder Jobtoolz

 

Wil u graag ontdekken of de integratie ook iets voor u is? U kan Billit 14 dagen vrijblijvend uitproberen via www.billit.be!