Terug naar overzichtAdsolut en CodaBox gaan hand in hand

12/10/2016

U gebruikt vlot een online boekhoudprogramma, voor uzelf én voor uw klanten. En u verkiest om ook te werken met coda-bestanden en niet met papieren rekeningafschriften. Handig die coda’s, maar er kruipt veel tijd in administratieve formaliteiten. Wel, er is goed nieuws voor u: Adsolut Boekhouding maakt het u, samen met CodaBox, veel eenvoudiger.

Adsolut
Adsolut ontwikkelt administratieve software voor accountantskantoren en kmo’s. Er is heel wat mogelijk met de programma’s van Adsolut. Met Adsolut Boekhouding bijvoorbeeld, beheert u in enkele muisklikken uw facturen en hebt u op elk moment een duidelijk zicht op uw financiële situatie, én op die van uw klanten.

 
Coda-bestanden
Meer en meer boekhouders werken met coda-bestanden. Een coda is een elektronisch bestand dat een bank aanmaakt. Het bevat alle bewegingen op de rekeningen van uw klant, in de loop van een dag. Makkelijk, maar het levert u ook extra werk op. U krijgt immers niet zomaar een coda van een bank. U moet bij elke bank een volmacht aanvragen. Nadien moet u ook nog uitzoeken welke bestanden bij welke klant horen. Gelukkig biedt CodaBox een oplossing.
 
CodaBox
CodaBox is de schakel tussen uw kantoor en de bank van uw klanten. U hoeft dus geen volmachten meer te verzamelen. CodaBox geeft de coda’s van uw klanten bovendien meteen in uw computernetwerk in. Alles verloopt snel en veilig. En u wint tijd.
 
Hand in hand
Adsolut en CodaBox slaan de handen in elkaar. Adsolut Boekhouding en CodaBox zijn compatibel. Met de juiste instelling worden coda-bestanden automatisch toegevoegd in Adsolut Boekhouding, als pdf-bestand.
 
Wenst u een demo van Adsolut? Mail naar sales@adsolut.be.
www.adsolut.be