Terug naar overzichtInnoveren is ook inzetten op de juiste tools. Maar hoe kies je die? Deze whitepaper helpt u alvast op weg.

28/9/2016

 

 

 

 

U bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware of u wil uw huidig pakket vervangen? Bij de keuze van het pakket en de leverancier neemt u beter geen risico’s.

Een Business Management Solution is immers bedoeld om uw bedrijfsactiviteiten strategisch te ondersteunen, liefst op lange termijn. Het is dus heel belangrijk dat u kiest voor de technologie en de leverancier die het best aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Het gaat hier bovendien niet alleen om de louter technische mogelijkheden, maar ook over de visie, de praktische aanpak en de bedrijfscultuur.

In deze whitepaper vindt u een aantal tips om de juiste keuze te maken. Een goede voorbereiding op de selectie van uw Business Management Solution-project zal namelijk zorgen voor een vlottere implementatie van de software en betere bedrijfsresultaten opleveren.

Wil u weten welke software uw bedrijf exact nodig heeft? Deze whitepaper legt uit op welke basis u de beste keuzes maakt om de juiste software in huis te halen. Wil u niet wachten tot de volgende taxExpert nieuwsbrief om onze derde whitepaper te lezen? Geef ons gerust een seintje op marketing@sage.be en we bezorgen u graag de andere whitepapers.