Terug naar overzichtHet Adsolut Klantportaal, uw digitale toekomst

24/8/2016
                       

 

Tijd voor de btw-aangiftes. U verzamelt stapels bonnetjes en facturen. De verzamelde gegevens voert u dan één voor één manueel in uw softwareprogramma in. En dat in het digitale tijdperk. Te gek, toch? Met het Adsolut Klantportaal hebt u meer tijd voor het echte werk.

Meer tijd voor het echte werk
Het kan inderdaad makkelijker, digitaal, met het Klantportaal van Adsolut. “Het Adsolut Klantportaal bespaart ons werk en we hebben meer tijd voor het geven van professioneel advies,” getuigt accountantskantoor Tributa. U en uw klant besparen papierwerk, winnen tijd en creëren ruimte voor het échte werk.

De voordelen voor uw klant
Uw klant kan zijn facturen direct inscannen. De Adsolut OCR (geïntegreerde factuurherkenning) herkent de factuur en stelt aan u meteen een boeking voor. De klant kan zijn boekhouding bovendien online opvolgen. Uw klant wint tijd, kan focussen op zijn core business en boekt betere resultaten.

Uw voordelen
En wat zijn de voordelen voor u? U hoeft niet langer te wachten op uw klant, die net voor de btw-aangifte aankomt met een doos vol facturen. Uw klant scant zijn facturen in via het Klantportaal en u kunt de factuur meteen boeken. Zo spreidt u ook de werkdruk. De elektronische aangifte verloopt daarna heel wat vlotter.

Efficiënte communicatie
En er zijn nog voordelen: het Adsolut Klantportaal centraliseert ook alle communicatie tussen u en uw klant. U laadt documenten op. Uw klant kan ze meteen inkijken. Uw klant stelt u een vraag. U kunt ze meteen beantwoorden.

Een makkelijke overgang
Het Klantportaal is volledig geïntegreerd in Adsolut Boekhouding. Overschakelen naar Adsolut? Dat kan zonder moeite: “We zijn vlot gestart met Adsolut Boekhouding. En we zijn verrast door de makkelijke overgang. Op korte tijd hebben we al onze dossiers bijgewerkt,” zo concludeert accountant Ludo Van den Bossche.

Het Adsolut Klantportaal? Uw digitale toekomst voor een snelle, efficiënte en communicatieve service.

Interesse? Maak kennis met de voordelen van het Adsolut Klantportaal via onze demo. Meer info? Stuur gerust een mail naar sales@adsolut.be.

www.adsolut.be