Terug naar overzichtGroep ADMB en CodaBox slaan de handen in elkaar

15/6/2016
CodaBox kondigt u met trots aan dat het onlangs een contract afsloot met ADMB Sociaal Bureau, het erkende sociaal secretariaat van HR-dienstengroep ADMB. Dit betekent alweer een grote stap voorwaarts in onze SODA-dienstverlening!

1.300 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties. Aan deze klanten biedt Groep ADMB op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

ADMB Sociaal Bureau adviseert en begeleidt als erkend sociaal secretariaat dagelijks meer dan 40.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid is ADMB Sociaal Bureau een referentie voor kmo’s en de socialprofitsector.

De overdracht van boekhoudkundige documenten tussen klanten van Groep ADMB en hun boekhouders zal voortaan eenvoudiger en doeltreffender verlopen. Het standaardformaat ‘SODA’, ontwikkeld door CodaBox, zorgt voor een automatische verwerking in alle compatibele boekhoudpakketten. Dit nieuwe partnerschap is wederom een bevestiging van het belang van SODA.

U wenst van start te gaan met SODA?
Contacteer ons via info@codabox.com