Terug naar overzichtGratis 3 uur officieel erkende opleiding

27/4/2016
Fiscaal Informatief is al meer dan 20 jaar dé referentie in de fiscale Clubformules, actualiteitscycli van hoog niveau. Onze Clubs tellen meer dan 850 leden in een netwerk van hoge kwaliteit. De sessies worden interactief gepresenteerd door ervaren topexperts in hun vakgebied.

Tijdens een Club wordt de fiscale actua uitgediept. Zo bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste fiscale ontwikkelingen en kan u de impact hiervan op uw klanten correct inschatten.

 
Om kennis te maken met onze Clubformule nodigen wij u graag uit om gratis een Clubsessie te volgen. U geniet drie voordelen in één klap:
  • U bent weer mee met de fiscale actualiteit
  • U krijgt gratis concreet praktijkadviesvan topfiscalisten
  • U krijgt bovendien een opleidingsattest
 
Schrijf vandaag in en maak kennis met de Fiscale Club en Btw-Club. Bij de start van de sessie bieden wij u een gratis broodjesmaaltijd en drankje aan. Na afloop ontvangt u een attest voor 3 uren officieel erkende opleiding. Vermeld bij uw inschrijving de code DEMOGRAT zodat wij weten dat u de sessie eenmalig gratis wenst te volgen.
 
U kan op onze website kiezen uit verschillende data en locaties.
 
Wilt u na de gratis demosessie intekenen voor het seizoen 2016-2017? Dan hebben we goed nieuws voor u.
 
De topsprekers van het Clubseizoen 2015-2016 (Yves Verdingh, Jef Wellens, Carl Van Biervliet, Pieter Debbaut, Sven Reynders, Bart Buelens, e.a.) zullen opnieuw van de partij zijn in het seizoen 2016-2017 – en dit aan de zéér scherpe prijs van slechts €110 per sessie. Deze prijs kan bovendien nog verlaagd worden indien u gebruik maakt van de KMO-portefeuille. Als kleine onderneming betaalt u bijvoorbeeld slechts 66 EUR per sessie; als middelgrote onderneming 77 EUR per sessie.  Dit geldt slechts als voorbeeld: wenst u uw uiteindelijke prijs te berekenen, surf dan naar www.klu.be/subsidies.
 
Alle info over het Clubseizoen 2016-2017 kan u nu alvast raadplegen via onze website www.fiscaalinformatief.be.
 
Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op een van de gratis clubsessies en aansluitend tijdens het Clubseizoen 2016-2017.
 
Graag tot dan!
 
* Alle prijzen exclusief btw.