Terug naar overzichttaxxpert.be presenteert: hét nieuwe platform voor alle cijferberoepers

8/11/2015

 

Beste cijferspecialist

Stel je je even voor: een online platform dat alle boekhouders en accountants in Vlaanderen en Brussel bundelt. Dat alle antwoorden biedt op de praktische vragen die KMO’s en zelfstandigen hebben met betrekking tot hun boekhouder of accountant, de sector, de procedures, … Maar vooral: dat dé referentie wordt voor wie op zoek is naar een boekhoudkundig of fiscaal expert.

Gratis op Boekhouderstotaal.be
Zo’n platform is er: Boekhouderstotaal.be staat vanaf 6 november online. Wil jij er ook graag opstaan? Dat kost niets, maar levert veel op! Want met één muisklik vinden de zelfstandigen en KMO’s jouw kantoor: via naam, locatie of via jouw specialisatie. Registreer je nu gratis.
 
Upgrade volgens je tempo
Wil je extra opvallen? Met een logo, aanwezigheid op de home page, verwijzing naar je bedrijfssite en Google Maps? Dat kan via een abonnementsformule. Hiermee vergroot je continu je online zichtbaarheid.
 
Tijdelijk lanceeraanbod
Ga je nu al voor een betalende aanwezigheid op Boekhouderstotaal.be? Goed nieuws! Tijdens de lancering begint je jaarabonnement 2016 nu al te lopen.  Dat is gratis extra zichtbaarheid tot einde 2015. Ja, ik ga in op dit aanbod >
 
Meer dan een databank
Waarom je niet mag ontbreken op Boekhouderstotaal.be – gratis of met een abonnement?
• Boekhouderstotaal.be is dé referentiesite voor alle cijferberoepers.
• Danzij gerichte Q&A’s bieden we zelfstandigen en kmo’s duidelijke inzichten in de wereld van boekhouders en accountants.
• Wij promoten het platform bij jouw doelpubliek en zorgen zo voor een constante online bezoekersstroom.
• Boekhouderstotaal.be is modern, gebruiksvriendelijk en binnenkort onmisbaar.
• Boekhouderstotaal.be is een onafhankelijk informatiemedium en geniet de steun onze partners WinBooks, Wolters Kluwer en Fiscaal Informatief.
 
Ben je een boekhouder, accountant of bedrijfsrevisor? Cijfer jezelf niet weg en plaats je kantoor nu op Boekhouderstotaal.be.
  
Ann Vanbergen
Zaakvoerder Checked & Balanced BVBA
Beheerder taxxpert.be en Boekhouderstotaal.be