Terug naar overzichtNieuwe aanvulling op Octopus boekhoudsoftware: Click & Book

16/9/2015

Click & Book laat u toe via smartphone of tablet een foto te nemen van een factuur of een ander document en dit met een klik klaar te zetten in uw Octopus dossier voor verdere verwerking.

Click & Book is totaal gratis. U moet wel over een Octopus boekhouddossier beschikken om de upload van documenten mogelijk te maken.

Gebruikt u in Octopus de optionele module Document Management System dan kunnen deze documenten gekoppeld worden aan boekingen, relaties, investeringen en nog meer.

Octopus is meer dan boekhouden alleen. Naast het Document Management System kan u ook gebruik maken van een Facturatiemodule waarmee u facturen kan aanmaken, afdrukken en doormailen. U beschikt ook over een rappelbeheer.

De Bankingmodule in Octopus laat toe om betaalenveloppen aan te maken die direct kunnen verwerkt worden via online bankieren. U kan in plaats van alle financiële verrichtingen manueel in te geven deze automatisch verwerken aan de hand van de door de bank aangeleverde CODA-bestanden.

Om kennis te maken met deze modules organiseren we webinars. Om de laatste webinars rond Facturatie, Banking of Document Management System te bekijken stuurt u een mail naar info@octopus.be.