Terug naar overzichtNieuwe overeenkomsten met VDK Spaarbank en UCM Sociaal secretariaat

16/9/2015

 

                        

CodaBox meldt u met genoegen dat we een nieuwe bank onder onze partners mogen rekenen: VDK Spaarbank. Dit betekent dus dat wij voortaan ook voor VDK-klanten CODA-bestanden kunnen aanleveren.

VDK Spaarbank is een van origine Gentse retailbank die vooral actief is in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, in totaal goed voor ruim 140.000 klanten. Naast particulier cliënteel richt de bank zich in toenemende mate ook tot bedrijven en organisaties die een persoonlijke en professionele service op prijs stellen.
Door de samenwerking tussen CodaBox en VDK Spaarbank wordt de automatische overdracht van de CODA-bestanden van deze bedrijven en organisaties aan hun boekhouders mogelijk.
Resultaat: nog meer tevreden klanten!

 

                              

 

En wij zijn ook fier om u te mogen aankondigen dat CodaBox een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten met het sociaal secretariaat UCM. Dit nieuwe partnerschap is wederom een bevestiging van het belang van SODA.
 
Als sociaal secretariaat verleent UCM zijn klanten dagelijks een onmisbare en kwaliteitsvolle dienstverlening om de HR te beheren alsook aanvullende diensten op maat.
Door de samenwerking met CodaBox zal de overdracht van boekhoudkundige documenten tussen de bedrijven en hun boekhouders eenvoudiger en doeltreffender verlopen. Het standaardformaat “SODA”, ontwikkeld door CodaBox, zorgt ervoor dat deze documenten automatisch verwerkt kunnen worden in de compatibele boekhoudpakketten.