Terug naar overzichtAccountancy webinar/workshop: “Hoe gaat u als accountant automatiseren en digitaliseren?”

15/7/2015
De accountancy markt in België verandert en dat merkt u ook: klanten verwachten meer en ze willen meer inzicht in hun bedrijfsvoering. Leer tijdens onze webinar of workshop hoe u, als accountant, waarde toevoegt en tijd bespaart.
Voeg waarde toe
Met Exact Online Accountancy Advanced werkt u niet alleen efficiënter, u krijgt ook snel en accuraat inzicht in het bedrijf van uw klant. Hierdoor kan u uw klanten beter adviseren.
 
Minder werk, meer resultaat!
Binnen het advanced pakket kan u werken met Scan & Herken. Deze innovatieve oplossing verwerkt gescande facturen automatisch tot een voorgestelde boeking in Exact Online. U en uw klant kunnen de scans zelf uploaden via tablet en smartphone. Bovendien kan u werken met CODA bestanden en gegroepeerde aangiften versturen.
 
Ondernemers zijn op zoek naar u
Via het Exact Online Accountancy Center kunnen ondernemers een accountant zoeken. Elke accountant geabonneerd op Exact Online Accountancy kan een gratis profiel aanmaken om in het Accountancy Center te verschijnen.
 
Verover een groeimarkt
Ook op zoek naar nieuwe diensten en nieuwe markten? In België is er een enorme groei aan éénmanszaken, daarvoor hebben we Exact Online Starter. Een programma speciaal ontworpen voor zelfstandigen en hun accountants
 
Schrijf u nu in voor een webinar of workshop en ontdek hoe u als accountant waarde toevoegt en tijd bespaart!
Inschrijven voor een webinar
Inschrijven voor een workshop