Terug naar overzichtWaarom een crisis kansen schept

22/4/2015
We weten allemaal dat de accountancysector aan het veranderen is. Klanten willen bijvoorbeeld meer transparantie als het gaat om het aantal gefactureerde uren. We zien niet alleen een dalende vraag naar traditionele accountancydiensten, maar ook een scherpe concurrentie in de markt die tarieven en marges onder druk zet.

Turbulente tijden zijn ook spannende tijden

Maar wacht eens even. Denk even rustig na voordat u met de handen in het haar gaat zitten. Verandering schept ook kansen. Ga met een doordacht plan in de startblokken staan en ga voor die kans. Ontwikkel uw bedrijf, voeg waarde toe en breid uw dienstenpakket uit. Laat zien dat u het lef heeft om nieuw terrein te betreden in dit veranderende landschap.

Zie het totaalplaatje

Kom in actie, dan bent u op weg om veel meer te worden dan een boekhouder. U kunt zichzelf ontwikkelen tot een deugdelijk adviseur of coach. Vanzelfsprekend zal dit impact hebben op de manier waarop u tegen zaken aankijkt. Het gaat nu ook om strategie en het bereiken van doelen.

Bekijk onze infographic

Zoals eerder gezegd kunt u het beste beginnen met een bedrijfsplan voor uw klanten. Dat laat u uw klanten veel meer zien dan wat ze met uw hulp kunnen bereiken. Het geeft u namelijk de kans om uw zakelijke relatie opnieuw te definiëren. Onze infographic laat zien hoe u een effectief bedrijfsplan in de praktijk brengt.

Bekijk de infographic