Terug naar overzichtGa verder dan cijfers controleren. Dóe er iets mee!

18/2/2015
De accountancysector ontwikkelt zich in een snel tempo. Zo vlak na de recessie kijken klanten veel beter naar hun uitgaven. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en waar hun geld aan besteed wordt. En ze zijn ook niet meer bereid om te betalen voor de handmatige invoer van gegevens. Dat kunnen ze toch zelf? Of automatisch? Kortom, de vraag naar traditionele accountancydiensten is aan het dalen.

Zie veranderingen als een kans

Ja, het zijn turbulente tijden. Maar het kunnen ook mooie spannende tijden zijn. Er zijn genoeg kansen voor de vooruitstrevende accountant. Zeker als die er klaar voor is om aan de veranderende verwachtingen van klanten te voldoen. Als u zichzelf herpositioneert als een strategische langetermijnpartner kunt u kansen verzilveren in een veranderend landschap. En dat is precies waarbij we u kunnen helpen.

Technologie speelt een essentiële rol

U kunt niet meer uren in een dag stoppen en helaas zullen er nooit acht dagen in een week zitten. Dus moet u op zoek naar nieuwe technologieën om nieuwe diensten aan te bieden. Pas dan kunt u nieuwe bedrijfsmodellen introduceren en het vereiste niveau van persoonlijke aandacht bieden. Met andere woorden, u moet meer doen dan slim denken. U moet ook slim gaan werken.

Werk slimmer, download onze whitepaper

Hoe u dat kunt doen leest u in onze whitepaper. We gaan eerst in op de veranderingen in de accountancysector. Daarna laten we u zien hoe u een plan op kunt stellen zodat u als één van de eersten van deze kansen gebruik kunt maken.

In het kort:

  • Begrijp waar uw klanten naar op zoek zijn.
  • Stel samen met hen een haalbaar bedrijfsplan op.
  • Ontdek welke rol bedrijfssoftware nu speelt.
  • Genereer meer inkomsten van klanten.
  • Herpositioneer uzelf als een bedrijfspartner voor een lange termijn.

Download de gratis whitepaper