Terug naar overzichtWil u ook efficiënt, uniform en met hoge kwaliteit uw klantendossiers afsluiten?

19/11/2014

Kwaliteitstoetsing begint bij CaseWare WinAcc

In het kader van het permanent streven van de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten naar een gezamenlijk hoog kwaliteitsniveau voor de accountants- en/of belastingconsulentenkantoren, worden binnenkort periodieke toetsingen ingevoerd voor alle kantoren.
De externe leden zullen op willekeurige basis geselecteerd worden om via hun kantoor getoetst te worden tijdens een cyclus van zeven jaar. Het doel van de toetsing is niet de technische competenties van de leden nagaan, maar wel de manier waarop zij hun opdrachten uitvoeren.

Bent u klaar voor de kwaliteitstoetsing?
Kom tijdens het Forum For the Future naar de PragmaTools stand nr. H-11 en maak kennis met de laatste versie van CaseWare WinAcc, die u tools biedt om de kwaliteitstoetsing succesvol te doorlopen.

Dankzij unieke samenwerking PragmaTools klaar voor Kwaliteitstoetsing
Om haar opdrachtgevers te ondersteunen en succesvol te begeleiden naar een geslaagde toetsing, is PragmaTools een langdurige samenwerking aangegaan met drie van haar relaties. Foederer DFK Accountants, KPMG Accountants en Vandelanotte Accountancy hebben hun werkmethodes (werkprogramma's) aan PragmaTools ter beschikking gesteld. PragmaTools heeft hier vervolgens een 'best of' van gemaakt. Deze werkprogramma's zijn standaard geïntegreerd in de software oplossing voor Accountantskantoren (CaseWare WinAcc). Deze werkprogramma's zijn aanpasbaar op maat van elk kantoor.

Naast deze waardevolle input, is CaseWare WinAcc een kwaliteitsinstrument dat ook met uw feedback, voortdurend blijft bouwen en inspelen op de behoeftes en belangen van de gebruiker. Zo bent u altijd up-to-date. Dit doen we al 10 jaar en met succes.

De voordelen voor u op een rij:

  • Het unieke CaseWare WinAcc model is ontwikkeld in samenwerking met verschillende toonaangevende accountantskantoren en beantwoordt met een 'best practice' aan de reële behoeften van accountants en fiduciaires
  • Voor en door gebruikers
  • Tijdsbesparend en efficiënt; u hoeft het dossier slechts 1 keer 'vast te pakken'
  • Voldoet aan alle vereisten op boekhoudkundig, fiscaal, juridisch vlak en aan de steeds strenger wordende kwaliteitsnormen
  • CaseWare WinAcc is een dynamisch kwaliteitsinstrument; wij werken voortdurend aan verbetering; u bent altijd up-to-date!
  • CaseWare WinAcc is er voor elk kantoor en op uw maat aanpasbaar
  • CaseWare WinAcc biedt u uniformiteit
  • PragmaTools biedt u goede begeleiding / support bij uw vragen.

 

 

 

 

 

 

Nog geen CaseWare WinAcc gebruiker?
Kom tijdens het Forum For the Future naar de PragmaTools stand nr. H-11 en maak kennis met de laatste versie van CaseWare WinAcc, die u tools biedt om de kwaliteitstoetsing succesvol te doorlopen.

Stem op ons! Pragmatools genomineerd voor de FFF-Award 2014
Wij zijn verheugd dat PragmaTools met haar producten 'CaseWare WinAcc' en 'CaseWare Working Papers' genomineerd is  voor 'the Fit For the Future Award' 2014,  in zowel de categorie 'accounting software' als de 'audit software'. Laat hier uw stem horen. Wij danken u alvast hartelijk.