Uw vacature GRATIS op taxxpert.be
20/11/2020 De zoektocht naar een nieuwe medewerker is niet eenvoudig.

taxxpert.be helpt u hierbij!

U kan uw vacature voor een financiëel, boekhoudkundig en fiscaal profiel GRATIS op de vacature sectie van taxxpert.be plaatsen. De meest recente vacatures worden bovendien opgenomen in de taxxpert nieuwsbrief. Zo bereikt u 7500 potentiële kandidaten! 

lees meer

Dankzij Certifisc heeft Square Metre een 360° view op hun cijfers. Ontdek het #strafverhaal!
20/11/2020
Als super gedigitaliseerd kantoor was Certifisc hét boekhoudkantoor waar Klaas van Square Metre naar op zoek was. In het begin van de Corona-periode kwam dat realtime inzicht in zijn cijfers extra goed van pas. Hij had een idee over hoe hij zijn landmeterskantoor ook nuttig kon inzetten voor winkels die hun zaak moesten sluiten. 
 
lees meer

Dag van de Fiscaliteit 2020
23/10/2020

Neem op dinsdag 24 november 2020 deel aan de Dag de fiscaliteit 2020 en krijg de kans om uw fiscale kennis op 1 dag te updaten.

Dit najaar gaan we 100 % digitaal! Geen files en verplaatsingen die u dient te trotseren om deel te nemen aan ons congres.

lees meer

De vernieuwde Billit-app: inzicht in je financiële situatie, waar je ook bent.
23/10/2020

Je facturatieproces digitaliseren betekent niet alleen automatiseren. Het digitalisatieproces zorgt ook voor een dieper inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Met de vernieuwde Billit-app brengt Billit deze inzichten nu ook naar je smartphone. Want geef toe, hoeveel uren breng je als ondernemer echt achter je bureau door?

lees meer

5 tips voor een digitaal klantengesprek
23/10/2020

Het leven gaat veel digitaler sinds corona. Is dat ook voor jouw klantengesprekken?
Deze gesprekken blijven cruciaal om goed advies te kunnen verlenen. Maar hoe pak je een dergelijk online gesprek aan? Waarop let je best en hoe voorkom je enige problemen?

lees meer

Hoe word je de beste adviseur?
9/10/2020

Als accountant ben je de gesprekspartner bij uitstek van de ondernemer. Maar hoe doe je dat nu op de beste manier?

lees meer

Billit groeit verder door tot Belgiës grootste platform voor digitale facturatie
9/10/2020

Uit recente cijfers blijkt dat 40% van de Belgische bedrijven die aan e-facturatie doen via Peppol, daarvoor het acces point van Billit gebruikt. Bovendien maken intussen meer dan 10.000 bedrijven en organisaties actief gebruik van het Billit-platform waarbij je digitale facturen aanmaakt, verstuurt en boekt. 

lees meer

#Strafverhaal: Verlafisc geeft JustFrameIt het juiste financiële kader!
9/10/2020

De bijzondere verhalen over de samenwerking tussen accountant en ondernemer blijven binnenstromen. Deze keer gingen Team Yuki langs bij Olivier van Verlafisc en één van zijn ondernemers, Henri.

lees meer

Hoe kan je als boekhouder nog meer tijd winnen?
25/9/2020

Het antwoord ligt voor de hand: digitaliseren, automatiseren. Kijken waar je tijd verliest en daar een oplossing voor vinden. Dat is precies wat Octopus doet: luisteren bij de boekhouder waar het efficiënter kan en hierop inspelen. Tweejaarlijks brengen ze een nieuwe release uit. Met de laatste septemberupdates besparen boekhouders en ondernemers ineens heel wat tijd. Wat is er veranderd? In een notendop…

lees meer

Nieuw handboek ‘Online Accounting met Exact Online’
25/9/2020

De Boeck stelt met trots haar nieuwe handboek voor computerboekhouden ‘Online Accounting met Exact Online’ voor. Wat er nieuw is in deze uitgave en hoe je concreet met het boek en met de software aan de slag kan, laten we graag zien tijdens een gratis digitale infosessie op woensdag 7 oktober om 19u. 

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >