Ervaar het gemak van digitaal samenwerken
23/7/2020

De afgelopen maanden hebben we ons meer dan ooit gerealiseerd hoe belangrijk het is om op afstand goed en veilig  te kunnen samenwerken. Bij Exact begrijpen wij dat als geen ander en geloven wij in de kracht van online samenwerken.  

lees meer

Verdiep je kennis door de expertise van professionals binnen de BanaBa Boekhoudkundige en fiscale expertise…
17/7/2020
De BanaBa Boekhoudkundige en fiscale expertise wordt georganiseerd door hogeschool UCLL op Campus Diepenbeek. Een team van professionals staat voor je klaar om actuele kennis rond fiscaliteit én accountancy door te geven. Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en behaal een extra diploma op korte tijd!
lees meer

Externe controle in de praktijk herwerkt
3/7/2020
 
Deze zomer verschijnt de herziene editie van Externe controle in de praktijk, volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.
 
lees meer

Billit is klaar voor de toekomst met AS4!
3/7/2020
Samen met de partners uit het AS4EDI-project heeft Billit succesvol de nieuwe AS4-norm voor eDelivery geïmplimenteerd. Hiermee verstevigt Billit zijn positie als pionier in e-facturatie en is het Billit Peppol Acces Point helemaal future-proof! 
lees meer

Volg vanaf nu de BanaBa Boekhoudkundige & fiscale expertise in avondonderwijs…
3/7/2020
Op vraag van het werkveld organiseert UCLL vanaf september 2020 op campus Diepenbeek de opleiding Boekhoudkundige en fiscale expertise in avondonderwijs. Behaal een extra diploma in slechts 2 lesavonden per week over 3 semesters en vergroot zo je kansen en doorgroeimogelijkheden!
lees meer

Cijfers liegen niet. Bereken zelf hoeveel je kan besparen met CodaBox
12/6/2020
Met de Coda-dienst van CodaBox ontvang je de bankrekeninguittreksels van je klanten volledig automatisch in de software van je keuze.
Omdat jouw software CODA automatisch inleest, kan je dus heel wat tijd en geld besparen. Bovendien wordt de data dagelijks naar je kantoor verzonden.
lees meer

Nu ook MS Access 2019 bij De Boeck
12/6/2020

 

Vind nu ook MS Access 2019 in ons aanbod: in een nieuw jasje gestoken en inhoudelijk helemaal up-to-date. 

lees meer

E-facturatieleider Billit lanceert nieuwe toepassingen
12/6/2020
Billit, marktleider als het gaat om e-facturatie in België, werkt dagelijks aan de uitbreiding van haar softwarepakket. Onlangs lanceerde Billit een aantal nieuwe features zoals het probleemloos inscannen en toewijzen van bonnetjes of het inbouwen van een verzekering tegen wanbetalers. 
lees meer

@UCLL: de banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise in een nieuw jasje!
12/6/2020
Verdiep je kennis rond fiscale en accountancy topics en behaal een extra diploma in avondonderwijs…
lees meer

ClearFacts vereenvoudigt de aangifte voor de personenbelasting
12/6/2020
U kent ClearFacts waarschijnlijk al als uitgebreid samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten.
Tot voor kort lag de focus enkel op het digitaal aanleveren van facturen en documenten, het optimaliseren van het boekingsproces en het terugkoppelen van de boekhouding naar de klant.
Hier komt nu een gloednieuwe dienst bij. De PB of personenbelasting module.
lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >