CodaBox is één van de snelst groeiende bedrijven in EMEA volgens Deloitte Technology Fast 500 lijst
11/10/2019

Leuven,  België, 24  september 2019  —  CodaBox kondigde vandaag aan dat het de 265ste plaats inneemtop de Deloitte 2018 Technology Fast 500™ EMEA lijst, een rangschikking van de 500 snelst groeiende bedrijven op het gebied van technologie, media, telecommunicatie, biowetenschappen en energietechnologie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

lees meer

Verhoog uw efficiëntie met de nieuwe No hands klantadministraties
11/10/2019

Met de nieuwe klantadministraties in Exact voor Accountancy verhoogt u de efficiëntie en kwaliteit van administratieve taken. U verrast uw klanten met relevant advies en digitaal gemak.

lees meer

Digital Institute van Securex: een opleidingstraject voor boekhouders en accountants
11/10/2019

De digitalisering zorgt voor een transformatie van uw beroep als boekhouder en van de klantrelatie. Maak tijdens dit traject kennis met opleidingen over hoe u deze verandering kunt aanpakken en uw boekhoudkantoor kunt klaarmaken voor de uitdagingen van morgen!

lees meer

ClearFacts blijft innoveren: een gloednieuwe communicatiemodule en integratie met SignHere voor digitale handtekeningen.
26/9/2019

Deze week lanceert ClearFacts de eerste versie van zijn communicatiemodule.  Hierdoor kan u nog vlotter met uw klanten over de verschillende aspecten van hun boekhouding communiceren. En dit in twee richtingen.

lees meer

Praktisch vennootschapsrecht
26/9/2019

Het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen heeft een grote impact op de regelgeving voor vennootschappen. Wil je helemaal mee zijn? Bestel nu de herwerkte editie van Praktisch Vennootschapsrecht.

lees meer

Coolblue kiest voor Billit
26/9/2019

Bij e-commerce staat gebruiksgemak steeds voorop, ook bij de facturatie ervan.

Coolblue kiest nu voor Billit om haar zakelijke klanten een digitale factuur te bezorgen.
Ook voor andere webshops heeft Billit, marktleider op vlak van e-facturatie, oplossingen op maat.

lees meer

Helemaal mee met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen
6/9/2019

Het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen heeft een grote impact op de boekhoudregels. Wil je helemaal mee zijn? Bestel nu de herwerkte edities van de gebruiksvriendelijke handboeken voor accountancy van De Boeck.

lees meer

monKEYtalks buigt zich over het nieuwe WVV
6/9/2019

Expert Tim Fransen, advocaat bij K law, loodst u in een korte podcast door de krachtlijnen en doorbraken van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.

lees meer

Octopus: Ontdek onze nieuwe release!
6/9/2019

Op 3 september hebben we een aantal nieuwigheden toegevoegd aan Octopus!

Wij stellen jullie dan ook trots onze nieuwe release voor, waar we geluisterd hebben naar jullie suggesties en Octopus nog efficiënter hebben gemaakt!

Benieuwd wat er zoal nieuw is? Lees dan zeker verder of ontdek alles in onze New Release Webinar op 17 september van 14u00 tot 15u00!

lees meer

Piekdrukte & kwartaalstress de baas: innoveren voor accountants
6/9/2019

Er zijn heel wat manieren waarop jij er als accountant voor kan zorgen dat je nooit meer last hebt van de piekdrukte. Wij delen hier alvast enkele tips voor een stressvrij kwartaal.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >