Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Ontdek de uitgaven voor accountants van De Boeck
15/6/2018 De catalogus van De Boeck bevat verschillende handboeken voor boekhoudkundig of fiscaal experts. In 2018 worden verschillende titels grondig herwerkt.

lees meer

Octopus Accountancy Software grootste Access Provider voor PEPPOL
30/5/2018

Sinds onze integratie met het PEPPOL netwerk in augustus 2017 is Octopus Accountancy Software uitgegroeid tot de grootste Access Provider voor PEPPOL in België. Al onze klanten versturen hiermee gratis elektronische facturen naar hun Belgische en Europese klanten, waaronder ook onze overheid. Ontdek alle voordelen van het elektronisch factureren!

lees meer

Maak het u en uw klanten makkelijk dankzij CodaBox
30/5/2018

Wist u dat al meer dan 100 softwareprogramma’s de CodaBox-technologie geïntegreerd hebben? Bovendien komen er iedere maand tientallen nieuwe partners bij!

lees meer

Exact Live Accountancy Tour: neem een kijkje achter de schermen bij Acco Accountants, Crowe Horwath Vanhuynegem en Aternio.
30/5/2018

De Exact Live Accountancy Tour voor ambitieuze accountants die willen groeien, geeft u inzichten die helpen om een waardevolle partner te blijven voor uw klanten.

lees meer

Heb jij een personeelstekort? IAB & YUKI werken samen aan een oplossing
9/5/2018

Bart Van Coile, ondervoorzitter van het IAB en Ellen Sano, Managing Director van Yuki, brengen goed nieuws: digitalisering creëert jobs in plaats van een bedreiging voor de boekhouder/accountant te zijn!

Klik door naar het volledige interview en kijk wat ze hierover te zeggen hebben in het VRT-programma "De Markt".


 

lees meer

De nieuwe aangifte in de personenbelasting: een Compromis à la Belge...
9/5/2018

Vanaf dit jaar kennen we niet één maar drie verschillende aangiftes. Een Vlaamse, Waalse en Brusselse, in plaats van één federale aangifte. Toch wat deel 1 van de aangifte betreft: de vakken I tot en met XIV. Deel 2 van de aangifte (vakken XV tot en met XXIII) blijft federaal. Een Compromis à la Belge dus, maar waarom?

lees meer

Webinar 24/5: De bijzondere belastingsinspectie op bezoek
9/5/2018
Aan welke soort zaken en materies besteedt de fiscus de meeste aandacht? Welke zijn de argumenten waarop de fiscus zich voornamelijk beroept wanneer hij een aangifte wijzigt?
 
Neem deel aan de webinar van Securex.
lees meer

Intellifin – Vergelijking & analyse: Notarissen profiteren van hogere vastgoedprijzen
25/4/2018
Notariaten hebben gezonde balansen met veel liquiditeiten. Notariaten zijn bovendien vaak zeer solvabel. In deze Intellifin Vergelijking en Analyse lees je hoe dat komt.
lees meer

Interessante uitgaven voor boekhoudkundig en fiscaal experts bij De Boeck!
6/4/2018

De catalogus van De Boeck voor 2018 biedt weer heel wat interessante uitgaven voor boekhoudkundig en fiscaal experts. Neem zeker een kijkje onder de rubrieken Accountancy, Bedrijfs- en financieel beleid, Economie en Handel, Expeditie en Vervoer.

 

lees meer

Uitnodiging Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.
6/4/2018

Exact Live België: Business software speelt een steeds grotere rol in het succes van organisaties. Hoe profiteert u als accountant maximaal van de nieuwste ontwikkelingen?  En hoe betrekt u uw klanten zoveel mogelijk in de digitalisering van jullie samenwerking?  Voor de antwoorden nodigt Exact u van harte uit voor de eerste editie van Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.

 

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >