Nieuwe editie van Bank en beurs binnenstebuiten
3/4/2020

Maak kennis met een up-to-date standaardwerk over de boeiende bank- en beurswereld. Bank en beurs binnenstebuiten is geschikt als naslagwerk voor al wie belangstelling heeft voor het studiedomein van de financiële economie.

lees meer

Yuki helpt jou en je kantoor om op volle toeren te blijven draaien!
3/4/2020

We kunnen er vandaag de dag niet omheen: de gevolgen van deze uitzonderlijke periode treffen alle zelfstandigen en bedrijven in de kern van hun activiteiten, en het treft ook de mensen die achter deze ondernemingen schuilen. Velen onder hen rekenen zeker in deze moeilijke tijden op de steun van hun financiële vertrouwenspersoon: jou.

lees meer

Seminarie ‘Uitkeringstesten’ gaat digitaal.
20/3/2020
De nieuwe vennootschapswetgeving schrijft een dubbele uitkeringstest voor (nettoactieftest en liquiditeitstest) die plaats moet vinden vóór de uitkering.
Dit vraagt het nodige reken- en verslaggevingswerk.
Intellifin brengt binnenkort een nieuwe functionaliteit uit waarmee het verslag vlot opgemaakt kan worden. 
lees meer

“Vaak wordt het aandeel van de vennootschapsbelasting in de overheidsinkomsten zwaar overschat”
20/3/2020
De vennootschapsbelasting blijft een nuttig instrument om richting te geven aan het bedrijfsleven, benadrukt Yves Verdingh. Maar de complexiteit ervan plaatst ondernemingen ook voor de uitdaging correct aangifte te doen. Op die manier vermijdt men narigheden achteraf. De visie van Yves Verdingh.
lees meer

Yuki verzekert continuïteit!
20/3/2020

Vandaag is het relevanter dan ooit om om creatieve oplossingen te zoeken om nog digitaler te werken, zowel binnen je organisatie als in de samenwerking met je klanten. Lees hoe Yuki jou hiermee kan helpen.

lees meer

Webinar: E-invoicing voor accountants
20/3/2020
Met de steun van minister De Croo aan het Digicrowd-initiatief zijn we erin geslaagd om heel wat accountants, ondernemers en diensten-leveranciers te overtuigen om digitale facturen via Digicrowd te ontvangen.
Ondanks de sterke interesse, merken we dat accountants nog met heel wat vragen blijven zitten.
lees meer

Waarom je als accountant de 25ste verjaardag van Isabel Group niet mag missen
6/3/2020
Met als thema “Brewing the future of finance” bezoeken we vanaf 5 maart 10 brouwerijen over het ganse land om de 25ste verjaardag van Isabel Group te vieren.
Ook het CodaBox-team zal aanwezig zijn tijdens deze 10 unieke events. Ondertussen maken we al 4 jaar deel uit van de Isabel Group.
lees meer

ClearFacts: nu ook een goedkeuringsproces voor betalingen
6/3/2020

Voor inkomende facturen konden klanten/ondernemers in ClearFacts reeds betalingen voorbereiden via een SEPA-betaalbestand of QR-code. Recent is hier ook een goedkeuringsproces aan toegevoegd.

lees meer

Laatste plaatsen voor Taxville On Tour van Wolters Kluwer
6/3/2020

Nog even en dan trekt de Taxville On Tour-karavaan van Wolters Kluwer zich op gang. Het event, georganiseerd op maat van accountants en belastingconsulenten, vindt plaats op drie locaties in Vlaanderen. Wil u erbij zijn? Snel zijn is de boodschap!

lees meer

Digitale factuur al betaald? Ponto en Billit checken het voor je.
6/3/2020

Met Billit is het kinderspel om digitale facturen te versturen en te boeken. 
Door je bankrekening via Ponto te koppelen met Billit, kan je nu ook snel zien of je factuur al betaald werd of niet.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >