Waarom zou je kiezen voor een Belgisch boekhoudpakket?
15/1/2021
Octopus is accountancy software van Belgische makelij. Altijd Belgisch geweest en zal altijd Belgisch zijn. Het is dus gemaakt op maat van de Belgische wetgeving en door echte Belgen. 
lees meer

Voorjaarsaanbod Fiscale Club Leuven-Limburg
15/1/2021

De Fiscale Club Leuven-Limburg, onderdeel van hogeschool UCLL, biedt in het voorjaar van 2021 opnieuw tal van seminaries aan. Ontdek snel het uitgebreide aanbod!

lees meer

Vennootschapsbelasting van A tot Z
11/12/2020
Wegwijs raken in de vennootschapsbelasting? Op slechts 4 dagen bent u helemaal mee in de thematiek dankzij de grondige vennootschapsopleiding van NCOI Learning.
Volg deze 4-daagse opleiding vanaf 1 februari 2021 online via Virtual Classroom.
lees meer

Octopus alleen voor zelfboekers?
11/12/2020

Waarom kiezen boekhoudkantoren voor Octopus? Is Octopus dan niet alleen voor zelfboekers? Inmiddels is deze boekhoudingstool uitgegroeid tot een volwaardig boekhoudpakket waarmee boekhouders maar al te graag de link leggen met hun klant. Deze kunnen ze ten allen tijde betrekken bij de boekhouding, wat zorgt voor een uitgevlakte workflow (lees: minder BTW-pieken), en meer synchrone gegevens. Zo is Octopus tegelijk een tool die de werklast van het kantoor vermindert en een extra service die je aan je klanten levert. Alle voordelen zetten we graag even op een rijtje.

lees meer

Dankzij Certifisc heeft Square Metre een 360° view op hun cijfers. Ontdek het #strafverhaal!
20/11/2020
Als super gedigitaliseerd kantoor was Certifisc hét boekhoudkantoor waar Klaas van Square Metre naar op zoek was. In het begin van de Corona-periode kwam dat realtime inzicht in zijn cijfers extra goed van pas. Hij had een idee over hoe hij zijn landmeterskantoor ook nuttig kon inzetten voor winkels die hun zaak moesten sluiten. 
 
lees meer

Uw vacature GRATIS op taxxpert.be
20/11/2020 De zoektocht naar een nieuwe medewerker is niet eenvoudig.

taxxpert.be helpt u hierbij!

U kan uw vacature voor een financiëel, boekhoudkundig en fiscaal profiel GRATIS op de vacature sectie van taxxpert.be plaatsen. De meest recente vacatures worden bovendien opgenomen in de taxxpert nieuwsbrief. Zo bereikt u 7500 potentiële kandidaten! 

lees meer

Dag van de Fiscaliteit 2020
23/10/2020

Neem op dinsdag 24 november 2020 deel aan de Dag de fiscaliteit 2020 en krijg de kans om uw fiscale kennis op 1 dag te updaten.

Dit najaar gaan we 100 % digitaal! Geen files en verplaatsingen die u dient te trotseren om deel te nemen aan ons congres.

lees meer

De vernieuwde Billit-app: inzicht in je financiële situatie, waar je ook bent.
23/10/2020

Je facturatieproces digitaliseren betekent niet alleen automatiseren. Het digitalisatieproces zorgt ook voor een dieper inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Met de vernieuwde Billit-app brengt Billit deze inzichten nu ook naar je smartphone. Want geef toe, hoeveel uren breng je als ondernemer echt achter je bureau door?

lees meer

5 tips voor een digitaal klantengesprek
23/10/2020

Het leven gaat veel digitaler sinds corona. Is dat ook voor jouw klantengesprekken?
Deze gesprekken blijven cruciaal om goed advies te kunnen verlenen. Maar hoe pak je een dergelijk online gesprek aan? Waarop let je best en hoe voorkom je enige problemen?

lees meer

Hoe word je de beste adviseur?
9/10/2020

Als accountant ben je de gesprekspartner bij uitstek van de ondernemer. Maar hoe doe je dat nu op de beste manier?

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >