Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Keynote Ellen Sano: Hoe geeft technologie ons ons meest waardevolle bezit tijd terug?
19/11/2018 Je houdt van je baan omdat je je klanten zowel financieel als strategisch kunt adviseren, maar je hebt niet genoeg tijd om het te doen omdat je nog steeds btw-aangiften invult of Excelbestanden moet kopiëren? Wat zou je zeggen als ik je zou vertellen dat door tijd te maken voor technologie, je in ruil daarvoor nóg meer tijd zou krijgen?

lees meer

Gratis e-invoicing via CodaBox nu ook beschikbaar voor u !
19/11/2018
Wist u dat u uw eigen verkoopfacturen gratis via CodaBox kan versturen?
Hierdoor ontvangen uw klanten uw facturen volledig digitaal.
Verhoogde efficiëntie = hogere rentabiliteit & klantengetrouwheid op lange termijn
lees meer

Ook gehoord dat we een nieuwe RealTime App lanceren?
19/11/2018 Octopus digitaliseert aan een snel tempo. Een gevolg hiervan is een totaal vernieuwde en uitgebreide RealTime App.

Benieuwd om deze nieuwe ontwikkeling te leren kennen?

lees meer

WinBooks - Een programma van digitalisering
19/11/2018
Zoals elk jaar zal WinBooks, als structurele partner, sterk vertegenwoordigd zijn op deze tiende editie van Forum for the Future.    
Bezoek ons op stand F53 en maak kennis met onze nieuwigheden.                          
lees meer

Speeddaten met een expert op het Forum for the Future op 22/11
12/11/2018

Komt u naar het Forum For the Future op 22 november in Brussels Expo? En zit u met een prangende vraag omtrent fiscaliteit, de btw-aangifte, de vennootschaps- of de personenbelasting? Schrijf u dan zeker in voor een speeddate met één van onze 6 experts.

 

lees meer

Waarom €12 voor CODA-mandaten betalen als het ook gratis kan?
7/11/2018
Teken tussen 1 en 30 november in en ontvang 50% korting* op alle mandaten die u voor uw klanten bestelt.
Indien u meer dan 50 mandaten bestelt, ontvangt u de mandaten bovendien VOLLEDIG GRATIS.
lees meer

Dag van de Fiscaliteit 2018: nu tot 40% teamkorting
7/11/2018

De ‘Dag van de Fiscaliteit’ is toe aan zijn 10e editie en is dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen.

 

lees meer

Kosten eigen aan de werkgever: vrij spel?
7/11/2018

De kosten eigen aan uw klant werkgever dienen voldoend onderbouwd te zijn. Let hiermee op want hij heeft geen vrij spel. In dit artikel bekijken we de onkostenvergoedingen voornamelijk vanuit een fiscale en sociale hoek.

 

lees meer

Blockchain? Wat moet je business er mee?
10/10/2018
Blockchain is WTF-Auteur Gerrie Smits krijgt vaak de vraag: “Blockchain? Dat is toch dat ding van Bitcoin”. Of: “Dat is gewoon iets voor techneuten.” Niet dus. Blockchain is volgens zijn bescheiden mening een technologie die het potentieel heeft om een aantal aspecten van business en handel drijven grondig door elkaar te schudden. Hoe dan? Dat legt hij je uit tijdens zijn keynote op Yuki Moves, 25 oktober in Docks Dome Brussel.
 
lees meer

Naar een efficiënte samenwerking tussen accountants en kmo's
10/10/2018

Traditioneel komen de stapeltjes, dozen en kaften na afloop van elke boekperiode toe op het boekhoudkantoor. Dan begint de sprint richting deadline voor de maandelijkse of trimestriële BTW-aangifte. Resultaat: Een enorme piek in de werklast. Maar het kan ook anders. Door het digitaliseren van de documentenstroom verhogen accountants de kantoorefficiëntie. Zo kunnen ze meer inzetten op advies en toegevoegde waarde creëren voor hun klanten. Start met digitaliseren en volg de gratis webinar van Teamleader en ClearFacts.

 

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >