Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Recent verhuisd naar een nieuwe locatie? Of een nieuw kantoor geopend? Wij vernemen het graag!
26/9/2018
Zijn de contactgegevens van uw kantoor recent gewijzigd? Laat het ons dan weten!
lees meer

Allereerste B2B Peppol-partnership tussen CodaBox en Belfius luidt Belgisch B2B e-invoicing tijdperk in
26/9/2018 Sinds april 2018 is Belfius aangesloten op het Peppol-netwerk via het CodaBox access-point. Hierdoor ontvangt de dienst ‘Incoming Invoices’ van Belfius een deel van haar facturen voortaan automatisch en volledig digitaal.

Momenteel wordt Peppol voornamelijk door overheidsdiensten gebruik (B2G). Dankzij de politieke push en partnerships zoals met Belfius staat de deur nu écht open voor B2B e-invoicing in België.

lees meer

Accountancykantoren bereiden zich voor op digitale toekomst: “Tegen einde 2018 nemen wij afscheid van papieren boekhouding”
5/9/2018

Wat verwachten ondernemers van hun accountant? En hoe speelt u daar als kantoor op in? Deze vragen stonden centraal tijdens de Exact Accountancy Tour bij Acco, winnaar van de Exact Cloud Award 2017. “Het is onze bedoeling om tegen einde 2018 geen fysieke boekhouding meer te hebben.”

lees meer

Billit introduceert met trots "De Digitale Deurwaarder"
5/9/2018

Het E-facturatie platform Billit, biedt naast automatische betalingscontrole en betalingsherinneringen, ook de mogelijkheid om dossiers van hardnekkige wanbetalers rechtstreeks door te sturen naar een advocaat/deurwaarder.

lees meer

Uw loonkost of die van uw klanten verlagen, hoe doet u dat?
5/9/2018

Ontdek enkele tips om uw loonkost of die van uw klanten te verminderen: Securex geeft alvast een aantal voorbeelden met uitleg. 

lees meer

** Deze maand 30% korting! ** Software Innovation & Inspiration Fair: Yuki Moves
5/9/2018

Op donderdag 25 oktober brengen we iedereen die een rol van betekenis speelt in de digitalisering van de boekhoudsector samen. O.a. Silverfin, DizzyData, Codabox, CaseWare, Syneton, Yuki,  .. stellen tijdens een live pitch hun software voor. Maar ontmoet ook Bart Van Coile (IAB) en Erik Van Den Eynde (ING), en laat je inspireren door onze sprekers Peter De Prins (prof Vlerick), Gerrie Smits (Blockchain) en Marc Lammers (olympische sportcoach). Mis dit niet, krijg deze maand 30% korting! 

lees meer

Banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise - UCLL Diepenbeek
22/8/2018

Update je kennis rond fiscale en accountancy topics. 

De banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise van UCLL - Campus Diepenbeek: nu ook modulair te volgen.

lees meer

Volg het economisch recht op de voet.
22/8/2018

Het handboek Praktisch economisch recht geeft een inleiding op de algemene en specifieke elementen van het economisch recht.

lees meer

Pro-actief advies. Hoe begin je eraan?
22/8/2018

Ondernemers helpen, bijstaan en advies geven hoort bij de job van accountant. Maar ondernemers verwachten steeds meer dat adviseurs meedenken, zelf met tips komen en vooruit denken.
Deze proactieve adviesverlening integreert u niet op een-twee-drie in uw kantoor.

lees meer

Kan u de impact van de nieuwe fiscale regelgeving juist inschatten?
22/8/2018

Wilt u voortaan als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste fiscale ontwikkelingen? Wilt u de mogelijke impact ervan op uw klanten correct kunnen inschatten? En wilt u de tijd die u spendeert aan het doornemen van vakliteratuur efficiënter invullen? Dan heeft Fiscaal Informatief de ideale oplossing voor u.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >