Billit en KBC Touch volgen voortaan samen je facturen op.
14/2/2020

Met de app van Billit, dé marktleider en specialist in e-facturatie, kon je al makkelijk je facturatie en betalingsverkeer opvolgen.  

Door de koppeling met de grootste bankapp, die van KBC Touch, beheer je je betalingen bovendien voortaan gewoon vanuit je vertrouwde bankomgeving.

lees meer

Wolters Kluwer nodigt uit: Taxville On Tour
14/2/2020

Staan klantgerichtheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling hoog op uw prioriteitenlijst in 2020? Hebt u ambitieuze plannen met uw kantoor? En wil u méé zijn met de laatste ontwikkelingen in uw sector? Dan is Taxville On Tour een must!

lees meer

ClearFacts lanceert een nieuwe module voor analytisch boeken
31/1/2020

Eind vorig jaar breidde ClearFacts zijn samenwerkingsplatform reeds uit met een communicatiemodule en met de integratie van SignHere voor digitale handtekeningen.

Begin dit jaar lanceert ClearFacts zijn analytische module. Met de lancering van deze module neemt ClearFacts een belangrijke volgende stap om ook voor complexere dossiers de efficiëntie in het boekingsproces te optimaliseren.

lees meer

Ontdek onze lunch-infosessies op onze nieuwe website!
31/1/2020

We zijn het jaar alvast goed begonnen bij Octopus. Op 8 januari hebben we namelijk onze nieuwe website online geplaatst. Vanaf nu kunnen jullie al onze evenementen online vinden, zoals onze lunch-infosessies!

Een lunch-infosessie is een gekend evenement bij onze boekhouders. Over een broodje en een drankje heen vertellen we jullie tijdens deze info-sessies over de nieuwigheden binnen Octopus.

lees meer

Codabestanden Viva Wallet nu ook via CodaBox!
31/1/2020
Heeft u klanten die Viva Wallet gebruiken om betalingen te ontvangen in hun fysieke of online winkel? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu kunnen wij ook hun CODA-bestanden aanleveren!
lees meer

PXL-LVAB Case Studies nodigt uit: Accountancy in versnelling op 20.02.2020
17/1/2020

De inschrijvingen voor het FORUM 2.0 2.0 kunnen van start gaan!

PXL-LVAB CaseStudies  organiseert in het Thor Park te Genk   voor de vijfde maal het  FORUM 2.0 2.0 met als thema “de digitale toekomst van accountancy”.

lees meer

Startersplan: software voor financiële plannen
18/12/2019
Vind je het tegenwoordig een hele klus om een financieel plan te maken?
Maak kennis met het Startersplan: de software loodst je vlot door het financieel plan met als resultaat een rapport dat zo naar de notaris kan.
lees meer

Dé vragen die elke accountant zich in 2020 moet stellen ...
18/12/2019

Wat zijn de topprioriteiten in 2020? Hoe ver staan accountants met hun digitale transformatie? Wat brengt de toekomst voor de accountantskantoren, en hoe de toekomst vandaag al voorbereiden? Zullen de businessmodellen ingrijpend veranderen? … Maar ook, wat vinden collega’s (zaakvoerders en medewerkers) positief in hun job en wat werkt motiverend voor de medewerkers? …

Vul de Tax & Finance TrendCatcher in en ontvang de resultaten.
lees meer

ClearFacts en klanttevredenheid
18/12/2019

De ClearFacts klanten enquête van 2019 is achter de rug. Hoe tevreden zijn de klanten, waar halen zij het meeste voordeel uit en welke nieuwe functionaliteit verwachten zij in 2020?

lees meer

Hoe werkt No hands accounting? – Volg de webinar!
29/11/2019

Welk accountancy- en administratiekantoor is niet op zoek naar verlaging van kosten en hogere marges? Met No hands accounting kunt u dat realiseren. Hoe dan en hoeveel? Kom alles over No hands accounting te weten in de online webinar. 

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >