Octopus pakt deze lente uit met een reeks nieuwe updates.
26/3/2021

Naar jaarlijkse gewoonte lanceert Octopus in het voorjaar en in het najaar een nieuwe “release”. In deze nieuwe release zitten een aantal handige updates verpakt. Een aantal features vangen onze aandacht: zo kan je automatisch gaan boeken en willen ze de band met de ondernemer versterken door middel van een klantenportaal.

lees meer

Wolters Kluwer Taxville Online op 04/03: ontdek het programma
26/2/2021

Alle sprekers zijn geboekt, onze camera’s staan klaar, het aftellen kan dus beginnen! Maak in afwachting daarvan alvast kennis met ons programma. Nog niet ingeschreven? Schrijf nu in.

lees meer

Nóg beter met je klant samenwerken - Gratis webinars
26/2/2021
Toegegeven, coronatijden veranderen de aanpak van klantenrelaties. Online samenwerken is meer dan ooit de regel. En daarvoor heb je tools nodig.
We nodigen je graag uit op onze webinars waarin we enkele slimme features toelichten.
Hiermee geef je de band met je klant ongetwijfeld een boost.
 
lees meer

Gratis e-book: Vijf voorwaarden voor de digitale transformatie van een boekhoudkantoor
29/1/2021
De toekomst is digitaal. De experten van ClearFacts schreven er een handig e-book over, volledig toegespitst op de accountancysector.
Het is een handige gids over hoe je je kantoor succesvol (verder) digitaliseert.
lees meer

Hoe vertaal je een businessidee naar een doordacht financieel plan?
29/1/2021 Je herkent het vast wel. Een enthousiaste starter met een fantastisch idee. Die starter komt bij je langs met de vraag om het financiële luik van het plan te maken. Een geslaagd businessplan is meer dan een idee en wat cijfertjes. Een écht businessplan helpt om doordacht aan de slag te gaan met de start van een onderneming.

  lees meer


Wolters Kluwer nodigt uit: Taxville Online
29/1/2021

Wat is de impact van de wereldwijde gezondheidscrisis op het accountantskantoor en de bedrijfswereld? En hoe pakt u de gevolgen hiervan aan in 2021? Kom erachter op 4 maart tijdens Taxville Online. Schrijf u gratis in.

  lees meer


Waarom zou je kiezen voor een Belgisch boekhoudpakket?
15/1/2021
Octopus is accountancy software van Belgische makelij. Altijd Belgisch geweest en zal altijd Belgisch zijn. Het is dus gemaakt op maat van de Belgische wetgeving en door echte Belgen. 
lees meer

Voorjaarsaanbod Fiscale Club Leuven-Limburg
15/1/2021

De Fiscale Club Leuven-Limburg, onderdeel van hogeschool UCLL, biedt in het voorjaar van 2021 opnieuw tal van seminaries aan. Ontdek snel het uitgebreide aanbod!

lees meer

Vennootschapsbelasting van A tot Z
11/12/2020
Wegwijs raken in de vennootschapsbelasting? Op slechts 4 dagen bent u helemaal mee in de thematiek dankzij de grondige vennootschapsopleiding van NCOI Learning.
Volg deze 4-daagse opleiding vanaf 1 februari 2021 online via Virtual Classroom.
lees meer

Octopus alleen voor zelfboekers?
11/12/2020

Waarom kiezen boekhoudkantoren voor Octopus? Is Octopus dan niet alleen voor zelfboekers? Inmiddels is deze boekhoudingstool uitgegroeid tot een volwaardig boekhoudpakket waarmee boekhouders maar al te graag de link leggen met hun klant. Deze kunnen ze ten allen tijde betrekken bij de boekhouding, wat zorgt voor een uitgevlakte workflow (lees: minder BTW-pieken), en meer synchrone gegevens. Zo is Octopus tegelijk een tool die de werklast van het kantoor vermindert en een extra service die je aan je klanten levert. Alle voordelen zetten we graag even op een rijtje.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >