Seminarie: hoe stel je een goed financieel plan op?
23/8/2019

Bij het opstellen van een goed financieel plan voor een startende vennootschap komt heel wat kijken. De nieuwe vennootschapswet legt daarbij ook een aantal vormvereisten op. Daarom organiseert Intellifin hierrond enkele avondseminaries.

lees meer

ClearFacts, unieke bi-directionele koppelingen met diverse boekhoudpakketten
23/8/2019

ClearFacts focust sinds 2013 bewust op 1 activiteit, het meest veelzijdige samenwerkingsplatform voor de accountant/boekhouder en ondernemer aanbieden.

Voor de accountant zit het voordeel voornamelijk in de digitale aanlevering van documenten en de optimalisering van het boekingsproces.

lees meer

Alles begint met … omzet - Intellifin | cijferbabbel
18/7/2019

Regelmatig ga je met je klant in gesprek over zijn/haar cijfers. Waarmee begin je dit gesprek? We geven een aanzet en voorzien je van babbelinspiratie.

lees meer

Helemaal mee met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen
18/7/2019

Het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen heeft een grote impact op de boekhoudregels. Wil je helemaal mee zijn? Bestel nu de herwerkte edities van de gebruiksvriendelijke handboeken voor accountancy van De Boeck.

lees meer

Waarin verschilt het nieuwe Wetboek Vennootschappen en Vereniging met het oude?
5/7/2019
Het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen is eindelijk in voege. De focus van deze hervorming ligt op een flexibeler, eenvoudiger en moderner systeem. Maar, waarin verschilt het nieuwe Wetboek van het oude? In ons handig e-book vindt u wellicht het antwoord!
lees meer

Digitale factuurverwerking efficiënter dan ooit, bespaar tot 88% tijd met Mijn [Kantoor]!
5/7/2019

Wilt u ook meer tijdwinst boeken? Verstrek uw klanten Mijn [Kantoor]. Daarmee leveren ze niet alleen bonnetjes en inkoopfacturen eenvoudig digitaal aan, ze factureren er ook makkelijk mee en dat zowel via de laptop als de mobiele app. Vraag het gratis informatiepakket aan en ontdek hoe Exact Mijn [Kantoor] uw kantoor succesvoller maakt!

 

lees meer

ClearFacts pakt uit met een volledig vernieuwde website!
5/7/2019

Bij ClearFacts draait alles rond samenwerken. Deze samenwerking vormt dan ook de rode draad doorheen de compleet vernieuwde website.

Als gespecialiseerd platform voor de boekhouder/accountant, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings).

De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol platform met klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen.

lees meer

Nieuw bij Octopus: Gratis Webinars!
14/6/2019

Sinds kort zijn we gestart met het geven van gratis Webinars rond de onderwerpen: nieuwe gebruiker, CODA, facturatie en DMS.

Op 30 à 45 minuten tijd maakt één van onze fantastische collega’s u wegwijs in het door u gekozen onderwerp!

lees meer

Hallelujah, wat een sfeer, wat een enthousiasme!
14/6/2019

Stilaan begint het een jaarlijkse traditie te worden: Yuki zet haar partners in de bloemetjes op het Yuki Gala. Het is voor zowel team Yuki als alle Yuki Partners het ideale moment om afgelopen successen te vieren én vooruit te kijken naar de toekomst.

lees meer

Herwerkte edities van populaire handboeken voor accountancy
29/5/2019

De Boeck herwerkt op regelmatige basis haar uitgaven voor accountancy. Dit jaar krijgen ‘De boekhoudpraktijk – Geïntegreerde casestudy’, ‘Boekhouden op computer met Exact Online’, ‘Financial accounting’ en ‘Externe controle in de praktijk’ een opfrisbeurt.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >