Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Uitnodiging WinBooks Summer Academy.
12/7/2018

WinBooks nodigt u graag uit op haar Summer Academy event waar we samen met u dieper willen ingaan op de nieuwe trends binnen digitalisatie en het belang van pro-actief advies aan uw klanten.

 

Uw job verdwijnt door digitalisatie en automatisatie? Onze mening: zeker niet!

lees meer

Billit zet zijn schouders onder de Peppol First Strategy
12/7/2018

Sinds maart 2018 mag Billit zich trots een certified Peppol access point noemen. Dit was, als pionier op gebied van UBL facturen, de logische volgende stap.

 

Billit was namelijk één van de eersten die, naast PDF-facturen, ook UBL facturen kon genereren.

lees meer

Geniet van meer Kwartaalplezier dankzij Yuki!
12/7/2018

Yuki, het boekhoudplatform dat boekhouders/accountants en ondernemers bij elkaar brengt, wil met de campagne ‘Kwartaalplezier’ voorgoed afrekenen met het hardnekkige probleem van de kwartaalafsluiting, die bij boekhouders alleen maar stress veroorzaakt.

 

lees meer

Intellifin – Concurrentiestudie: Brouwerijen
12/7/2018

Tijdens dit WK zijn er heel wat pintjes geserveerd. Maar hoe doen de Belgische brouwers het eigenlijk? Om dit te weten te komen hebben we een concurrentiestudie gemaakt voor een aantal grotere Belgische brouwers.

 

lees meer

Boekhouderstotaal.be groeit!
27/6/2018

Boekhouderstotaal.be heeft het afgelopen jaar een enorme evolutie doorgemaakt, met stijgende bezoekersaantallen tot gevolg.
Op 22 mei overschreden we zelfs de magische grens van 25.000 unieke bezoekers op jaarbasis!
 
 

lees meer

Ontdek de uitgaven voor accountants van De Boeck
15/6/2018 De catalogus van De Boeck bevat verschillende handboeken voor boekhoudkundig of fiscaal experts. In 2018 worden verschillende titels grondig herwerkt.

lees meer

Gratis erkende demosessies – incl. fiscaal referentiewerk
15/6/2018

Maak gratis kennis met de Actuaclubs van Fiscaal Informatief en ontdek zo alle voordelen van deze succesformule. De demosessies zijn niet alleen gratis: u ontvangt een attest voor 2 uur erkende opleiding én een gratis exemplaar van het fiscale referentiewerk ‘Praktische belastingservice 2018’.

 

lees meer

3 weetjes over betalingstermijnen, interesten en schadebedingen
15/6/2018

Uw ondernemende klant moet soms lang wachten op de betaling van zijn facturen. Maar dat kan vermeden worden dankzij wettelijke regels over betaaltermijnen en sancties bij laattijdige betaling.

 

Lees de tips, tricks en regels

lees meer

Octopus Accountancy Software grootste Access Provider voor PEPPOL
30/5/2018

Sinds onze integratie met het PEPPOL netwerk in augustus 2017 is Octopus Accountancy Software uitgegroeid tot de grootste Access Provider voor PEPPOL in België. Al onze klanten versturen hiermee gratis elektronische facturen naar hun Belgische en Europese klanten, waaronder ook onze overheid. Ontdek alle voordelen van het elektronisch factureren!

lees meer

Maak het u en uw klanten makkelijk dankzij CodaBox
30/5/2018

Wist u dat al meer dan 100 softwareprogramma’s de CodaBox-technologie geïntegreerd hebben? Bovendien komen er iedere maand tientallen nieuwe partners bij!

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >