Uw vacature GRATIS op taxxpert.be
29/5/2019

De zoektocht naar een nieuwe medewerker is niet eenvoudig.

taxxpert.be helpt u hierbij!

U kan uw vacature voor een financiëel, boekhoudkundig en fiscaal profiel GRATIS op de vacature sectie van taxxpert.be plaatsen. De meest recente vacatures worden bovendien opgenomen in de taxxpert nieuwsbrief. Zo bereikt u 7500 potentiële kandidaten! 

lees meer

Herwerkte edities van populaire handboeken voor accountancy
29/5/2019

De Boeck herwerkt op regelmatige basis haar uitgaven voor accountancy. Dit jaar krijgen ‘De boekhoudpraktijk – Geïntegreerde casestudy’, ‘Boekhouden op computer met Exact Online’, ‘Financial accounting’ en ‘Externe controle in de praktijk’ een opfrisbeurt.

lees meer

Digitale factuurverwerking efficiënter dan ooit, bespaar tot 87% tijd met Scan & Herken!
10/5/2019

Kmo’s verwachten meer snelheid en sectorkennis van hun accountant. Door uw invoerwerk te automatiseren met de add-on Scan & Herken voor Exact voor Accountancy Plus en Professional krijgt u dat snel voor elkaar. Scan bonnen en facturen in met uw smartphone of tablet en krijg direct een boekingsvoorstel in uw boekhouding. Vraag het gratis informatiepakket aan en ontdek hoe Scan & Herken uw kantoor succesvoller maakt!

lees meer

Billit lanceert handige gratis boekhoudapp
10/5/2019

Een app die toelaat je rekeningen en BTW-bonnen in te scannen met je smartphone om ze vervolgens rechtstreeks in je boekhouding te boeken, dat is wat Billit je voortaan biedt.

lees meer

Nieuw vennootschapsrecht sinds 1 mei
10/5/2019

Sinds begin deze maand kunnen de Belgische vennootschappen rekenen op modernere, flexibelere en minder complexe regels. Al deze veranderingen brengen natuurlijk een hele hoop vragen met zich mee. Securex biedt een antwoordt op 6 prangende vragen.

lees meer

Ook Europa investeert in elektronisch factureren
26/4/2019

De elektronische factuur wordt steeds belangrijker. Dat heeft ook de Europese Unie begrepen.
Billit, de Belgische marktleider, werkt mee aan een Europees project rond veilig elektronisch factureren

lees meer

Wil je je balansbesprekingen boeiend en interactief maken?
5/4/2019

Het voeren van een adviesgesprek vergt andere en nieuwe vaardigheden dan het verwerken van de administratie en aangiftes. In de opleiding 'Adviseren kan je leren!' verwerf je nieuwe inzichten en vaardigheden om je adviesgesprekken op een eigentijdse manier aan te pakken.

 

lees meer

Vaderschapsverlof voor zelfstandigen
5/4/2019

Het wetsvoorstel is goedgekeurd: zelfstandige vaders zullen binnen de vier maanden na de geboorte van hun kind tien dagen geboorteverlof kunnen opnemen. Wie kan vaderschapsverlof aanvragen? Wat houdt dit vaderschapsverlof in? Hoe moet men het geboorteverlof aanvragen?

 

lees meer

Het nieuwe WVV: alles wat u moet weten voor de aftrap op 1 mei
5/4/2019

Het nieuwe WVV biedt heel wat perspectieven en opportuniteiten voor vennootschappen en verenigingen. Welke dat zijn en wat er nu concreet verandert, kan u eenvoudig achterhalen in ons gratis overzicht.

 

lees meer

Wat koopt je klant eigenlijk bij jou, de accountant?
5/4/2019

Wat koopt je klant eigenlijk bij je? Het wordt steeds belangrijker om deze vraag aan jezelf als accountant te stellen én er een antwoord op te vinden.
Femke Hogema, auteur van De Winstadviseur, helpt je alvast op weg met haar blog 'Lever Resultaten, Geen Handelingen'

 

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >